Projectinrichting winkels | Ace & Tate Antwerpen |

Afbeelding

InteriorWorks
voor Ace & Tate Antwerpen

Ace & Tate maakt brillen van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Hierdoor is het mogelijk om bij iedere outfit, iedere ‘mood’ en iedere gelegenheid een passende bril te dragen. Aan ons de taak om samen met de architect een winkelinterieur te ontwikkelen die hier bij past.

Afbeelding

We analyse how you work

Een winkelinterieur dat past bij het ‘what you see is what you get’ imago van Ace & Tate.

We advise what works for you

Wij hebben ons netwerk maximaal ingezet. Van de architect tot aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerkmeubels. De architect mag naar aanleiding van dit project nu meerdere vestigingen ontwerpen.

We make your interiors work 

Het eindresultaat is een winkel interieur dat past bij het imago van Ace & Tate. Een open winkel waar je op het gemak brillen kunt passen in een speelse en aangename sfeer. 

Afbeelding

Ace & Tate Antwerpen

InteriorWorks voor Ace & Tate Antwerpen

‍Ace & Tate maakt brillen van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Hierdoor is het mogelijk om bij iedere outfit, iedere ‘mood’ en iedere gelegenheid een passende bril te dragen. Wij hebben ons netwerk optimaal benut en zo de juiste mensen aan elkaar gekoppeld voor het beste eindresultaat van de winkel. In overleg met de interieurarchitect hebben wij de design meubilair voorstellen gedaan en geleverd.

Exterieur als uitgangspunt voor het interieur

‍De architect heeft de omgeving van het winkelpand betrokken bij het ontwerp van het interieur. Zo nodigt het kleine terras met loungestoelen van Fermob de bezoeker uit om even uit te rusten en te genieten van de grote groene klimop die tegen de gevel groeit. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant maken de ruimte licht, de vele spiegels verspreiden dit daglicht vervolgens nog verder de winkel in. Het souterrain is vaak niet goed zichtbaar waardoor hij minder gebruikt en bezocht wordt, met dit gegeven in het achterhoofd heeft de architect het souterrain ingezet als service ruimte. Dit is de ruimte waar de opticien al zijn opmeet instrumenten kwijt kan en waar de men in een prettige ruimte kan wachten. Alle benodigde techniek zit netjes weggewerkt in een speciaal gemaakt meubel.

Het interieur is volledig gefocust op de gebruiker, met als doel: what you see is what you get. Een consument ziet bij binnenkomst direct wat Ace & Tate hem of haar kan bieden. Namelijk moderne brillen voor iedere gelegenheid en tegen een eerlijke prijs. De relaxte vibe die in de winkel hangt zorgt voor een aangename sfeer waar men op het gemak een bril kan passen.

‍Naast brillen, zie je ook kunst op de muren. Deze is afkomstig van de Nederlandse kunstenaar Jordy van den Nieuwendijk. Leuk om te weten: bij aankoop van een bril steun je het Ace & Tate fund, welke iedere half jaar met een nieuwe kunstenaar werkt. Zo ondersteun je dus de realisatie van de kunstwerken die in vrijwel alle Ace & Tate winkels hangen.

Het meubilair past perfect

‍Het meubilair lijkt wel gemaakt voor de ruimte, niet gek want het grootste deel is ook op maat gemaakt. Vanuit ons netwerk hebben wij een partner aangedragen die gespecialiseerd is in maatwerkmeubilair. Hij heeft de showkasten, tafels, de keuken en de bank in één stijl gemaakt.

‍Om het interieurontwerp af te maken kon passend meubilair niet missen. Om de brillenwinkel af te maken hebben wij barkrukken van &tradition geleverd, salontafels van HAY en loungestoelen van Fermob geleverd.

Facts & Figures:

  • Architect: Standard Studio
  • Foto credits: © Wouter van de Sar
Afbeelding
&tradition Raft barkruk - zwart eiken
andtradition
&tradition Raft NA4 barkruk € 449,00
Fermob design furniture
Afbeelding
&tradition Raft barkruk - zwart eiken
andtradition
&tradition Raft NA4 barkruk € 449,00

Projects that already work in
toon alles

BEKIJK ALLE PROJECTEN