Projectinrichting restaurant| Bijenkorf Utrecht |

Projectinrichting Horeca De Bijenkorf Utrecht InteriorWorks

InteriorWorks voor
De Bijenkorf Utrecht

‍Het interieur van het restaurant van De Bijenkorf Utrecht weerspiegelt de merkidentiteit van de winkel. Het is gericht op kwaliteit, luxe, creativiteit en jeugdigheid. 

Afbeelding

We analyse how you work

In restaurant The Kitchen van De Bijenkorf Utrecht moet men een unieke eetervaring krijgen die verleidt en inspireert. 

We advise what works for you

Naar aanleiding van het interieurconcept van de architect heeft InteriorWorks passend zitmeubilair geadviseerd dat duurzaam is in gebruik. 

We make your interior work 

‍The Kitchen is een kwalitatief, luxe, creatief en jong restaurant. Kortom, het weerspiegelt de merkidentiteit van De Bijenkorf. 

Afbeelding

De Bijenkorf Utrecht

Een unieke eetvaring die verleidt en inspireert

‍Voor de Bijenkorf Utrecht heeft InteriorWorks de interieurarchitect geadviseerd bij het kiezen van het juiste zitmeubilair voor restaurant The Kitchen. Het doel van de Bijenkorf was een unieke eetervaring te creëren die verleidt en inspireert. De architect ontwikkelde een concept voor het interieur dat frisheid en variëteit uitstraalt met een subtiele verwijzing naar voedsel in het algemeen en de diversiteit van smaken.

In de grote ruimte vind je diverse kleinere zitruimtes met een eigen karakter

‍In de ruimte van zo’n 850 vierkante meter heeft de architect diverse kleinere zitruimtes gecreëerd. Zo vind je er open en lichte ruimtes, maar ook wat meer gesloten en gezellige ruimtes waar de gebruiker meer privacy ervaart. Dit geeft de gebruiker de keuze om zelf te kiezen waar ze willen zitten, eten, drinken of werken. De verschillende zithoeken worden gekenmerkt door contrasterende materialen en kleuren te gebruiken. Zo is er een mix van stoer en luxe zichtbaar. De open keuken is het centrale punt van het restaurant. Één van de zithoeken is ingericht met meubels in zwart en natuurlijk hout en een levendige groene plantenmuur. Het ruwe hout en de planten steken af tegen de glaswanden en de witte plafonds.

‍De uitdaging was om een omgeving te creëren die geschikt was voor veel gebruik zonder dat kwaliteit achteruit gaat. Dit resulteerde in een interieur dat de merkidentiteit van de winkel weerspiegelt, gericht op kwaliteit, luxe, creativiteit en jeugdigheid.

InteriorWorks leverde al het zitmeubilair 

‍Veel gebruikte materialen in het interieur en de meubels zijn eikenhout, metalen frames, tegels keramiek, glas en diverse stoffen. Het zitmeubilair van merken als HAY, Normann Copenhagen, Magis en Quinze & Milan past goed in de ruimte. Met dank aan de fotograaf, Ewout Huibers, is het totaalplaatje van het restaurant perfect vastgelegd.

Facts & figures:

  • Naam: de Bijenkorf Utrecht
  • Oppervlakte: 850 m2
  • Architect: i29 interior architects
  • Foto credits: Ewout Huibers
  • Oplevering: 2017
HAY voor projectinrichting
Hay Ray Swivel fauteuil
HAY
Hay Ray Swivel fauteuil € 1.099,00
Norman Copenhagen voor projectinrichting
Magis voor projectinrichting

Projects that already work in
toon alles

Projectinrichting restaurant De Bijenkorf Utrecht

Projectinrichting restaurant De Bijenkorf Utrecht

Projectinrichting restaurant De Bijenkorf Utrecht

BEKIJK ALLE PROJECTEN