InteriorWorks voor JLL & Tétris Design & Build

Projectinrichting kantoorinterieur JLL en Tétris Design & Build
JLL en Tétris Design & Build kantoorinrichting InteriorWorks Projectinrichting

InteriorWorks voor
JLL en Tétris Design & Build

‍Het kantoor van JLL en Tétris Design & Build is er een plek waar de werknemer graag naar toe gaat en die misschien zelfs wel gemist wordt door de werknemer als hij of zij thuis is.  

Afbeelding

We analyse how you work

JLL en Tétris Design & Build hebben al hun expertise ingezet om hun eigen werkomgeving zo te maken dat alle behoeftes gefaciliteerd worden.

We advise what works for you

InteriorWorks heeft een adviserende rol gespeeld bij de keuze van het losse meubilair. Daarnaast hebben wij al het losse meubilair geleverd en het een en ander op maat laten maken. 

We make your interior work 

‍Het eindresultaat is een kantoor met een open structuur waarbij iedereen zich welkom voelt, fijn kan werken en kan ontspannen. 

Afbeelding

‍JLL en Tétris Design & Build

‍Als één van de marktleiders op het gebied van projectmanagement en interieurdesign van onder andere kantoren weet Tétris, de dochteronderneming van JLL, als geen ander wat wel en niet werkt. In 2017 hebben zij al hun kennis vertaald naar het eigen kantoor en deze omgebouwd tot een plek waar de werknemer graag naar toe gaat en die misschien zelfs wel gemist wordt door de werknemer als hij of zij thuis is.

Alle expertise is ingezet voor de perfecte showcase

‍JLL en Tétris zijn dagelijks bezig met het ontwerpen en bouwen van kantoorruimtes die aansluiten bij de doelen en ambities van hun opdrachtgevers. Voor dit project hebben zij al hun expertise ingezet om hun eigen werkomgeving zo te maken dat alle behoeftes van de verschillende afdelingen gefaciliteerd worden.

‍Het eindresultaat is een hoofdkantoor met een open structuur en een warme uitstraling. Naast werkplekken met alles er op en aan is er voldoende ruimte om je even terug te trekken en ook voor een gezellig gesprek met collega’s.

‍Het kantoor is ingericht als een stad. Zo zijn er diverse wijken, waaronder: het business district, een food district en ook een wijk waarbij ontspanning voorop staat. De lay-out van het kantoor is zo vormgegeven dat iedere afdeling een eigen plek heeft, maar de open structuur van het kantoor verwelkomt iedereen overal te werken en ontspannen.

Designmeubelen die perfect aansluiten bij het interieurconcept

‍InteriorWorks heeft een adviserende rol gespeeld bij de keuze van het losse meubilair. In diverse afstemsessies heeft het team van InteriorWorks samen met de interieurarchitect het afwerkingsniveau van het meubilair tot in detail besproken. Met als resultaat designmeubelen die perfect aansluiten bij het interieurconcept.

‍Een mooi voorbeeld hiervan zijn de werkplekken van Drentea. De interieurarchitect wilde het exterieur en interieur graag aan elkaar linken. Het kantoor is namelijk gevestigd in twee glazen ronde torens en die ronde afwerking heeft hij door vertaald in het gehele interieur. Ook in de werkplekken van Drentea. Door een fijne samenwerking tussen Tétris, Drentea en InteriorWorks staan er nu diverse Presto SW Solitair en Presto SW Bench werkplekken van Drentea met ronde afwerkingen zoals ronde wangen, tafelbladen en elektrificatievoorzieningen.

‍Mooie bijkomstigheid, de bureaus en werkplekken van Drentea zijn sindsdien ook standaard met ronde afwerking beschikbaar.

Van comfortabele design stoelen tot aan een op maat gemaakte pooltafel

‍De pooltafel die je terug vindt in één van de ontspanningsruimtes heeft InteriorWorks op maat laten maken. De interieurarchitect wilde graag een donkere ombouw van kersenhout in combinatie met een ‘bright red’ laken. Op de foto’s zie je het eindresultaat.

‍Verder heeft InteriorWorks al het losse meubilair geleverd, waaronder de Floyd fauteuil van Palau, de Beso loungestoel van Artifort, de Soft Modular Sofa van Vitra en diverse type bureaustoelen van Herman Miller waaronder de Mirra 2 en Setu. De andere designmeubelen komen van merken als Woud, Foscarini, Pedrali, Jess Design, La Palma, Arco, Andreu World, Brunner, Bic Carpets, Human Scale, Normann Copenhagen, Interstuhl, HAY en Muuto.

Facts & Figures

  • Interieurarchitect: Niels Kramer van Tétris Design & Build
  • Oplevering: 2017
Andreu World voor projectinrichting InteriorWorks
Vitra Soft Modular bank
Vitra
Vitra Soft Modular bank € 3.820,00
Palau Floyd fauteuil
Palau
Palau Floyd fauteuil € 1.602,00
Pedrali voor projectinrichting InteriorWorks
Interstuhl voor projectinrichting InteriorWorks
Herman Miller Mirra 2 bureaustoel - zwart
Herman Miller
Herman Miller Mirra 2 bureaustoel € 1.104,00

Projects that already work in
toon alles

Op maat gemaakte pooltafel - JLL en Tétris Design & Build

Openbare ruimtes JLL en Tétris Design & Build

Openbare ruimtes JLL en Tétris Design & Build

Werkplekken JLL en Tétris Design & Build

Vergaderruimte JLL en Tétris Design & Build

Openbare ruimte JLL en Tétris Design & Build

BEKIJK ALLE PROJECTEN