Projectinrichting kantoren | OVG Real Estate |

Afbeelding
Afbeelding

InteriorWorks voor
OVG Real Estate

In het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld, The Edge op de Zuidas, heeft de ontwikkelaar van het pand, OVG Real Estate, zelf ook zijn intrek genomen. In samenwerking met de architect heeft InteriorWorks duurzaam meubilair en second life meubilair geleverd.

Afbeelding

We analyse how you work

OVG Real Estate wilde een vernieuwende kantoorinrichting waarbij gezondheid, beweging en duurzaamheid centraal staan.

We advise what works for you

InteriorWorks heeft ingespeeld op de wensen van de klant door duurzaam meubilair te leveren, alsook tweedehands meubilair dat voorzien is van een nieuw ontwerp.

‍Wat ons betreft is dit hét voorbeeld van een duurzaam, gezellig en modern kantoorinterieur.

‍Wat ons betreft is dit hét voorbeeld van een duurzaam, gezellig en modern kantoorinterieur.

Afbeelding

OVG Real Estate

Een alles behalve traditoneel kantoorinterieur

‍OVG Real Estate wilde een gezondere werk-, leef- en leeromgevingen creëren door slimme technologie toe te passen. Met deze boodschap in het achterhoofd heeft de architect zich gebogen over het interieur. Het interieurontwerp is dan ook gebaseerd op samenwerken, flexibiliteit en eigenzinnigheid.

‍Dit heeft zich vertaald in een alles behalve een traditioneel interieur. Zo wordt je ontvangen aan een kookeiland in plaats van een balie. Moet je even wachten? Dan doe je dat in de woonkamer en niet in een saaie wachtruimte. De kantoorruimtes vind je aan de achterkant van het pand, daar kan men in alle rust aan het werk.

‍Voor het OVG Real Estate heeft InteriorWorks divers meubilair geleverd. Zo vind je de hele Proplamp serie terug op de werkvloer en stoelen en tafels van HAY. In het kader van duurzaamheid hebben wij tweedehands meubilair voorzien van een tweede leven, of zoals wij het liever noemen ‘opgepimpt’. Zo hebben wij onder andere bureaustoelen en design fauteuils voorzien van nieuwe bekleding en lijken zo goed als nieuw.

Uniek design met een knipoog: Kuipjes uit Rotterdam

‍OVG Real Estate wilde graag een herinnering hebben aan de locatie van het oude kantoor. Het resultaat? Uniek design met een knipoog. Wij hebben diverse kuipjes uit de Kuip gehaald en voorzien van een vierpoot onderstel. Deze kuipjes uit de Kuip sieren nu het nieuwe kantoor in Amsterdam.

Facts & Figures

 • Projectnaam: OVG Real Estate
 • Oppervlakte: circa 700 m2
 • Architect: DDock/Furnify
 • Oplevering: 2015

‍ 

  Afbeelding
  Proplamp Pendant hanglamp LED
  Proplamp
  Proplamp Pendant hanglamp LED € 320,00
  Arper Duna ovale tafel
  Arper
  Arper Duna ovale tafel € 1.278,00
  Afbeelding
  Afbeelding

  Projects that already work in
  toon alles

  BEKIJK ALLE PROJECTEN