Projectinrichting kantoor | Zoover |

Projectinrichting kantoorinterieur Zoover en Weeronline
De projectinrichter Kantoorinrichting Zoover en Weeronline

InteriorWorks voor
Zoover & Weeronline

‍Als je het nieuwe kantoor van Zoover en Weeronline binnenkomt ervaar je direct waar de bedrijven voor staan. De interieurstijl ‘Summer Vintage’ geeft een knipoog aan zowel het weer als reislustigheid.

Afbeelding

We analyse how you work

Zoover en Weeronline wilde een inspirerende kantoorruimte waar beide identiteiten samenkomen en waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. 

We advise what works for you

InteriorWorks heeft al het losse meubilair geleverd: nieuw design, op maat gemaakt design en hergebruikt 'second life' design. 

We make your interior work 

‍Het eindresultaat is een alles behalve standaard kantoorruimte die bijdraagt aan het community gevoel. 

Afbeelding

Zoover & Weeronline

Focus op de werknemer zorgt voor een persoonlijke sfeer

‍De architect ontwierp een interieurconcept met focus op de medewerker. Het draaide dan ook allemaal om “Make it personal”. De pijlers merkbeleving, energie, inspiratie en community ondersteunen dit idee.

Eat & Meat in het bedrijfsrestaurant

‍Het kantoorinterieur is alles behalve standaard. De comfortabele werkplekken worden afgewisseld met huiskamerachtige zitjes, robuuste eettafels, unieke break-out ruimtes en comfortabele en gezellige overlegkamers. Zo is er in het bedrijfsrestaurant ook ruimte voor informeel overleg en een gezellig kopje koffie.

Van Second Life tot unieke vloerkleden

‍InteriorWorks heeft al het losse meubilair geleverd, van nieuw design tot aan second life meubilair. In het kantoor vind je onder andere tafels van Andreu World, stoelen van Arper en Hay, fauteuils van Jess Design, krukken van Norman Copenhagen en handige laptoptafels van Palau. De second life producten hebben wij in samenwerking met onze partner Furnify een nieuwe look gegeven die past bij de identiteit van Zoover en Weeronline. Zo hebben wij gebruikte Girsberger bureaustoelen volledig bijgewerkt, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen zodat ze weer jaren mee kunnen. Ook hebben wij de architect gekoppeld aan één van onze leveranciers (Donkersloot). In samenwerking hebben zij unieke vloerkleden geproduceerd die passen bij de rest van het interieur.

Inspirerende kantoorruimte die bijdraagt aan succes

‍Het eindresultaat is een inspirerende kantoorruimte die bijdraagt aan het community gevoel. Het heeft impact op de interne samenwerking, het welzijn van de werknemer en uiteindelijk ook aan het succes van de bedrijven.

Facts & Figures

  • Oppervlakte: circa 1.900 m2
  • Architect: D/Dock Design Studio
  • Oplevering: 2016
Arper Projectinrichting
Andreu World Projectinrichting
Projectinrichting vloerkleden Donkersloot
Arper Catifa 46 stoel twee kleuren - rood
Arper
Arper Catifa 46 stoel € 192,00

Projects that already work in
toon alles

De projectinrichter Zoover Weeronline breakout room

De projectinrichter wachtruimte Zoover Weeronline

De projectinrichter vergaderruimte Zoover Weeronline

De projectinrichter vergaderruimte Zoover Weeronline

De projectinrichter wachtruimte Zoover Weeronline

BEKIJK ALLE PROJECTEN