Retourneren

‍‍Is het product niet helemaal naar wens of wil je hem liever ruilen voor een ander product? Retourneren kan alleen bij InteriorWorks als het product op voorraad was. Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.
Is het product niet voorradig? En hebben wij het product speciaal voor jou besteld? Dan is het helaas niet mogelijk om te retourneren. Voor het retourneren van je bestelling vul je de bijgeleverde retourkaart in aan de retourzending. Ben je de kaart kwijt? Je kan deze ook bij ons opvragen via return@interiorworks.nl

‍‍‍Hoe stuur je een artikel terug?

 1. Email
  Stuur een mail naar return@interiorworks.nl, vermeld het ordernummer van je bestelling en reden van retour.
 2. Retourkaart
  Voeg de volledig ingevulde retourkaart (deze vind je bij het geleverde artikel) en het bewijs van aankoop (Elk bewijs van aankoop is voldoende of een ander bewijs waaruit de aankoop blijkt.) toe aan het pakketje.
 3. Verzenden
  Stuur het product onbeschadigd en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking terug naar:
  InteriorWorks
  Disketteweg 18
  1033 NW Amsterdam
 4. Terugbetaling
  Na ontvangst van de herroepingsmededeling betalen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug. Het bedrag wordt met eenzelfde methode terugbetaald, als waarmee de aankoop in eerste instantie is gedaan (voor zover technisch mogelijk). Wij mogen echter wel wachten met terugbetalen tot het moment dat wij de producten retour hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. ‍Tip: bewaar het verzendbewijs totdat je van ons een ontvangstbevestiging hebt ontvangen.

‍‍Kosten

‍‍De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij vragen hiervoor je begrip.
De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar InteriorWorks worden verzonden, zullen wij helaas moeten doorberekenen.
Bij een ondeugdelijk product vergoeden wij de retourkosten. Deze kosten worden alleen vergoed als een kopie van de bon en/of afschrijving van de bankrekening toegevoegd is.

‍‍Inpaktip

‍‍Onze producten zijn veelal breekbaar. Voor het retour zenden kun je daarom het beste het originele verpakkingsmateriaal gebruiken. Zo verminder je de kans op beschadiging tijdens verzending. Je kunt het pakket ook verzekeren via PostNL.

‍‍Oh nee, is er een beschadigd of verkeerd product gestuurd?

‍‍Het kan onverhoopt gebeuren dat één van de producten, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, schade oploopt voor of tijdens bezorging. Ook is het mogelijk (gebeurt bijna nooit hoor!) dat het verkeerde product in jouw bestelling terecht komt. Wij raden aan om bij ontvangst van de bestelling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren.
In beide gevallen vragen wij jou contact op te nemen met onze klantenservice via 020 635 24 40 (ma - vr 8.30 - 17:00) of stuur een e-mail (inclusief foto) naar return@interiorworks.nl

‍‍Let op: wij kunnen deze schademelding alleen in behandeling nemen als deze binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling is gemeld.

‍‍Heb je een klacht?

‍‍Ai, daar houden we niet van, maar dit kan natuurlijk voorkomen. Wij bieden hierbij alvast onze excuses aan. Het is al vervelend genoeg dat je nu contact met ons op moet nemen, er zijn immers leukere dingen om te doen.‍ Wij nemen elke klacht serieus, we hechten namelijk veel waarde aan een goede service. Wij reageren dan ook altijd binnen 24 uur en zullen onze uiterste best doen om samen tot een oplossing te komen.

‍Heb je klachten, tips of wil je gewoon iets aan ons kwijt? Neem dan contact met ons op via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 17.00 uur.

‍‍Schriftelijk versturen mag ook:
InteriorWorks
Disketteweg 18
1033 NW Amsterdam

‍Je ontvangt binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie van ons.

Deze interieur en designbeurzen mag je niet missen in 2019

Deze interieur en designbeurzen mag je niet missen in 2019

InteriorWorks21 februari 2019
Afbeelding

‍Advies nodig van een interieur guru?

Neem contact met ons op
InteriorWorks voor projectinrichting, kantoorinrichting en horeca inrichting