Showroom & studio

Inspiratie voor ieder interieur, een interieur dat inspireert en werkt.
Op onze productenpagina kun je onze online collectie bekijken wanneer het jou uitkomt. Doe inspiratie op, bekijk de productspecificaties, levertijden en vergelijk verschillende producten. Enthousiast over de Eames collectie, de ergonomische bureaus van Herman Miller of de originele lampen van &tradition? Vraag een offerte op en wij nemen contact met je op voor persoonlijk advies.

‍Bureaus en stoelen selecteren en combineren
Een persoonlijk en vrijblijvend gesprek is de volgende stap: wij helpen je graag met het maken van de juiste samenstelling van design meubilair, zodat het interieur voor jou, het bedrijf en de gebruikers werkt.

‍Showroom of proefplaatsing? Allebei!
Op afspraak verwelkomen we jou als zakelijke klant graag in onze showroom waar wij een selectie uit ons assortiment hebben staan. Dit is dé plek om het product te zien, te voelen en om alternatieven te bespreken. Ook is het mogelijk om een voorproefje te krijgen van het gewenste meubilair. Vraag ons naar een proefplaatsing bij jou op locatie.

‍Projectinrichters met ervaring
‍InteriorWorks is gespecialiseerd in projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren. Met jou meedenken is de tweede natuur van onze verkoopadviseurs. Samen doorgronden we de vraag en vertalen deze naar een origineel interieur dat naadloos aansluit op de wensen van de klant. Of het nu om vier stoelen en een tafel gaat of om een heel kantoor, meubilair voor de horeca of een zorginstelling, wij zijn altijd betrokken en enthousiast om het optimale interieur te realiseren.

‍‍InteriorWorks werkt samen met M.G. Facility B.V.: al jarenlang de expert in meubellogistiek en verhuizingen. Wil je de bestelde meubelen op locatie laten monteren, dan regelen wij dat voor jou. Hulp nodig bij verhuizen van zakelijk interieur? Ook daar kan M.G. Facility bij helpen. 

Terugblik 2019: InteriorWorks

Terugblik 2019: InteriorWorks

12 dag geleden

Afbeelding

‍Advies nodig van een interieur guru?

Neem contact met ons op