Showroom & inspiratieruimte

Vanwege de maatregelen omtrent het Corona virus verwelkomen wij jou als zakelijke klant en partner graag in onze showroom alleen op afspraak. Maak hier een afspraak. 
Op afspraak verwelkomen we jou als zakelijke klant graag in onze Park Office showroom - ons interieurconcept geïnspireerd op Central Park in New York - waar wij een selectie uit ons assortiment hebben staan. Dit is dé plek om het product te zien, te voelen en om alternatieven te bespreken.

‍Een persoonlijk en vrijblijvend gesprek is de volgende stap: wij helpen je graag met het maken van de juiste samenstelling van design meubilair, zodat het interieur voor jou, het bedrijf en de gebruikers werkt.

‍Met jou meedenken is de tweede natuur van onze interieuradviseurs. Samen doorgronden we de vraag en vertalen deze naar een origineel interieur dat naadloos aansluit op de wensen van de klant. Of het nu om vier stoelen en een tafel gaat of om een heel kantoor, meubilair voor de horeca of een zorginstelling, wij zijn altijd betrokken en enthousiast om het optimale interieur te realiseren.

Showroom InteriorWorks Park Office

‍Unieke locatie en makkelijk te bereiken

Locatie 
De naam verklapt het misschien al, maar onze showroom bevindt zich in pand NOORDS, gelegen op het Cornelis Douwesterrein met uitzicht over het IJ. Amsterdam-Noord is een populaire locatie en ontwikkelt zich voortdurend met innovatieve ondernemers, hippe panden en het populaire NDSM-terrein. 

Openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal
Richting Station Zaandam, halte Keerkringpark - Bus 349
Richting Station Zaandam Zaanse Schans, halte Keerkringpark - Bus: 391
Richting Station Noord - Metro: 52, halte Noorderpark - Bus: 35, halte Meteorenweg 

Auto
Onze showroom is goed te bereiken via de Ringweg A-10, afslag S101, S116 en S118

Fiets
Er varen 2 gratis veerponten van Amsterdam Centraal naar NDSM en vice versa.

Parkeren
Onze showroom is voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Je vindt de parkeerplaatsen rond het pand NOORDS en tevens hebben wij een inpandige parkeerplaats.

Wil je onze showroom bezoeken?

‍‍Toe aan een restyling, een grote renovatie of het totaalpakket? Onze samenwerking is altijd maatwerk: naar wens doen wij de gehele projectinrichting, bieden we interieuradvies of beperken we ons tot leverancier van exclusieve merken. Maak een afspraak in onze showroom voor persoonlijk advies.

Neem contact op

Impressie van onze showroom

Afbeelding
Afbeelding

Benieuwd naar onze showroom?

Bekijk hier alle foto's