Showroom

Inspiratie voor ieder interieur, een interieur dat inspireert en werkt.

‍Op de Interior Shop kun je onze online collectie bekijken wanneer het jou uitkomt. Doe inspiratie op, bekijk de productspecificaties, levertijden, prijzen en vergelijk verschillende producten. InteriorWorks combineert de voordelen van een webwinkel met de persoonlijke service van deskundige verkoopadviseurs. Online krijg je een volledig beeld van de producten in ons assortiment: van Eames stoelen van Vitra tot ergonomische bureaus van Herman Miller en van trendy kussens van Hay tot hippe lampen van &tradition.

Bureaus en stoelen selecteren en combineren

‍Een persoonlijk en vrijblijvend gesprek is de volgende stap: wij helpen je graag met het maken van de juiste samenstelling van design meubilair, zodat het interieur voor jou, het bedrijf en de gebruikers werkt.

Showroom of proefplaatsing? Allebei!

‍Op afspraak verwelkomen we jou als zakelijke klant graag in onze showroom waar wij een selectie uit ons assortiment hebben staan. Dit is dé plek om het product te zien, te voelen en om alternatieven te bespreken. Ook is het mogelijk om een voorproefje te krijgen van het gewenste meubilair. Vraag ons naar een proefplaatsing bij jou op locatie.

Projectinrichters met ervaring

InteriorWorks is gespecialiseerd in projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.Met jou meedenken is de tweede natuur van onze verkoopadviseurs. Samen doorgronden we de vraag en vertalen deze naar een origineel interieur dat naadloos aansluit op de wensen van de klant. Of het nu om vier stoelen en een tafel gaat of om een heel kantoor, meubilair voor de horeca of een zorginstelling, wij zijn altijd betrokken en enthousiast om het optimale interieur te realiseren.

‍InteriorWorks werkt samen met M.G. Facility B.V.: al jarenlang de expert in meubellogistiek en verhuizingen. Wil je de bestelde meubelen op locatie laten monteren, dan regelen wij dat voor jou. Hulp nodig bij verhuizen van zakelijk interieur? Ook daar kan M.G. Facility bij helpen.

SP01 Design ontbijt

SP01 Design ontbijt

InteriorWorksSeptember 30, 2018

Afbeelding

‍Advies nodig van een interieur guru?

Neem contact met ons op