Vacatures

We make interiors work

‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren. Heb jij ook een voorliefde voor interieur en design? Misschien word jij dan onze nieuwe collega!

‍Bekijk hieronder de openstaande vacatures:

Openstaande vacatures

Solliciteren

‍Heb je interesse in een functie of stage bij InteriorWorks? Stuur jouw CV en motivatiebrief dan naar info@interiorworks.nl t.a.v. Channa Matteman. Voor vragen over een functie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 020 635 24 40.

Wat doet InteriorWorks?

‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij hebben een uitgebreid portfolio aan klanten en bedienen vele branches. Van hotels en restaurants tot aan kantoorruimtes, winkels en ziekenhuizen. Wij denken graag mee met de klant en komen altijd met een passend advies dat aansluit op de wensen van onze klanten. Design, duurzaam, ergonomie‚Ķ wij beschikken over een uitgebreid netwerk, over de kennis en over de juiste mensen om maatwerk te kunnen leveren op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche.

Deze interieur en designbeurzen mag je niet missen in 2019

Deze interieur en designbeurzen mag je niet missen in 2019

InteriorWorks21 februari 2019

Afbeelding

‍Advies nodig van een interieur guru?

Neem contact met ons op