Vacatures

We make interiors work

‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren. Heb jij ook een voorliefde voor interieur en design? Misschien word jij dan onze nieuwe collega!

‍Bekijk hieronder de openstaande vacature:

Openstaande vacature

Solliciteren

‍Heb je interesse in een functie of stage bij InteriorWorks? Stuur jouw CV en motivatiebrief dan naar info@interiorworks.nl t.a.v. Channa Matteman. Voor vragen over een functie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 020 635 24 40.

Wat doet InteriorWorks?

‍InteriorWorks specialist op het gebied van projectinrichting voor de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche met geweldige interieurprojecten in ons portfolio zoals Corendon Village Hotel Amsterdam, de Bijenkorf Utrecht en de A’dam toren Amsterdam en vele, vele andere projecten. 

‍Wij hebben een uitgebreid portfolio aan klanten en bedienen vele branches. Van hotels en restaurants tot aan kantoorruimtes, winkels en ziekenhuizen. Wij denken graag mee met de klant en komen altijd met een passend advies dat aansluit op de wensen van onze klanten.

Icff

Icff

May 16, 2019

Afbeelding

‍Advies nodig van een interieur guru?

Neem contact met ons op