InteriorWorks vacatures

We make interiors work

‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren. Heb jij ook een voorliefde voor interieur en design? Misschien word jij dan onze nieuwe collega!

‍Bekijk hieronder de openstaande vacatures:

Openstaande marketing vacatures

Openstaande sales vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team kunnen versterken. Denk jij goed binnen het InteriorWorks team te passen en iets te kunnen bijdragen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar: info@interiorworks.nl.

Solliciteren

‍Heb je interesse in een functie of stage bij InteriorWorks? Stuur jouw CV en motivatiebrief dan naar info@interiorworks.nl t.a.v. Channa Matteman. Voor vragen over een functie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 020 635 24 40.

Wat doet InteriorWorks

‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij hebben een uitgebreid portfolio aan klanten en bedienen vele branches. Van hotels en restaurants tot aan kantoorruimtes, winkels en ziekenhuizen. Onze Projectinrichters denken graag mee met de klant en komen altijd met een passend advies dat aansluit op de wensen. Design, duurzaam, ergonomie… wij beschikken over een uitgebreid netwerk, over de kennis en over de juiste mensen om maatwerk te kunnen leveren op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche.

Design District - Wat hebben we gezien?

Design District - Wat hebben we gezien?

InteriorWorks11 juni 2018

Afbeelding

‍Advies nodig van een interieur guru?

Ga naar onze specialisten
InteriorWorks voor projectinrichting, kantoorinrichting en horeca inrichting

Make interiors work for you

‍ 

De ruimtes waarin wij werken en samenkomen hebben direct en indirect impact op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Hoe beter het interieur is afgestemd op de wensen en eigenschappen van de gebruiker, hoe groter het geluksgevoel. Dat zorgt dan weer voor een hogere productiviteit en uiteindelijk ook voor een hoger rendement.

InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren. Onze interieursfilosofie is gebaseerd op de combinatie van drie pijlers hiernaast. Dit is de sleutel tot een succesvol ingericht interieur. Meer weten? Neem contact  met ons op.

Afbeelding


We analyse how you work

‍Wij analyseren wat de kernwaarden van de organisatie zijn, hoe jullie werken en willen werken. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de juiste aanpak.        

Lees meer

‍We advise what works for you

‍Wij zoeken de beste balans tussen bedrijfsefficiëntie en een veilige, gezonde, leuke en duurzaam ingerichte omgeving.

Lees meer

‍We make your interior work 

‍Wij leveren inspirerende, representatieve kwaliteitsprojectinrichting tegen ieder budget en wanneer het jullie uit komt. 

Lees meer
Afbeelding

Advies nodig?

Heb je een vraag of wil je advies ontvangen? Onze projectinrichters helpen graag.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 17:00 uur bereikbaar via:

info@interiorworks.nl of 020 635 24 40

‍Wie zijn wij?

Een plek waar inspiratie & advies samenkomen

‍Op InteriorWorks.nl komen inspiratie en advies samen. Laat je inspireren op het Interior Lookbook, bekijk de nieuwste producten op de Interior Shop of neem een kijkje in onze “Interior Kitchen“. Hier tref je een greep uit onze grootse, intieme, snelle, internationale, verrassende en mooie projecten waar wij aan bijgedragen hebben, zoals: Google, de A’dam toren, The Fritz Hotel, de Nederlandse Spoorwegen en de Gemeente Rotterdam. Zelfstandig of in naadloze samenwerking met onze partners.

InteriorWorks Officiële dealer van 200+ merken

‍Bij InteriorWorks vind je de beste nationale en internationale designmerken. Wij zijn dealer van ruim 200 merken. Met onze jarenlange ervaring in de projectinrichting kunnen wij jou voorzien van deskundig advies en scherpe offertes.

☎ 020 635 24 40 | ✉ info@interiorworks.nl

Vacatures InteriorWorks projectinrichting