Filter op:
Categorieën

Akoestische oplossingen

InteriorWorks biedt de meest uitgebreide collectie aan in akoestische oplossingen. Ben je op zoek naar een akoestische bank, akoestische wand, akoestische fauteuil of akoestische telefoonzuil? Je kan het zo gek niet bedenken of InteriorWorks levert een van deze akoestische oplossingen voor een scherpe prijs in elk soort of maat.

Een akoestische oplossing biedt de mogelijkheid om geluidsoverlast te reduceren. Zo kun je een compleet geluidsdichte omgeving creëren in verschillende omgevingen en zorg je ervoor dat het personeel op een rustige en ongestoorde manier kunnen werken. Hedendaags worden we aan alle kanten geprikkeld door verschillende offline en online factoren, dus mag een stilte ruimte niet ontbreken. hiermee voorkom je dat werknemers overprikkeld raken en bevorder je de werk productiviteit.

Akoestische banken

Een akoestische bank wordt veelal toegepast in kantoorruimtes en biedt de mogelijkheid om met meerdere personen in alle stilte te werken. De hoge akoestische panelen maken het mogelijk om stilheid te creëren. Zo zijn de banken voorzien van stevig hout als onderstel en comfortabele zitkussens die het comfortabele aspect laten terugkomen. Akoestische banken kun je helemaal naar eigen wens samenstellen.

Akoestische stoelen

Akoestische stoelen zijn net zoals de akoestische banken voorzien van het juiste geluidsabsorberende materiaal voor een optimaal stilte effect. De akoestische stoelen kun je zelf naar eigen smaak samenstellen. Zo kies je voor een opvallend gekleurd akoestisch meubel of juist klassieke akoestische designstoel.

Akoestische wandpanelen

Akoestische scheidingswanden of akoestische panelen bieden de oplossing wanneer je een gedeelte van de ruimte wil afschermen en geluidsbestendig wil maken. Als voorbeeld: DeVorm acoustic PET Felt Mute scheidingswand, die een kant en klare oplossing biedt voor een akoestisch en tegelijkertijd esthetisch doeleinde. Met het akoestische paneel maak je een kale muur aantrekkelijker en tegelijkertijd geluiddempend.

InteriorWorks officiële dealer van DeVorm, Pedrali, Palau en DeBlick

InteriorWorks levert akoestische oplossingen van verschillende designmerken: akoestische stoel van Palau, akoestische banken van Red Stitch, akoestische scheidingswanden van DeBlick, akoestische werkplekken van Vitra, akoestische scheidingswanden van Abstracta, akoestische werkplekken van TOOtheZOO, akoestische oplossingen van DeVorm,

Professional in akoestische oplossingen

Wil jij akoestische oplossingen toepassen in een zakelijke interieur of als projectinrichting voor een hotel of restaurant? Heb je grote aantallen nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze interieur specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste akoestische oplossing voor jouw interieur. Projectinrichters van InteriorWorks hebben kennis van zaken en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Je kunt ons bereiken via: contactformulier of 020 635 24 40